NARUČI KNJIGU

Knjiga: Dozvola za bliskost

Ako bih te upitala da definišeš bliskost, šta bi bio tvoj odgovor?

A ako bih te upitala koliko ti znači bliskost i kako to pokazuješ kroz život, šta bi izašlo iz tebe?

Kroz ovu knjigu, pređi sa mnom most od zabrane do dozvole za bliskost i prisjeti se kako je spustiti barijere, dijeliti sebe, iskusiti zajedničku otvorenost, predati se okeanu ranjivosti, plesati, pjevati, čitati jednom drugom, disati zajedno – komunicirati.

Za mene je bliskost ogroman čin hrabrosti kojim svjesno želiš vidjeti sebe onakvog kakav jesi. Povjerenje je katalizator bliskosti, a strah od napuštanja i odbacivanja su njegovi najveći neprijatelji.

Istraživanja pokazuju da je visok stepen straha od bliskosti povezan sa osjećajem usamljenosti. Ti zaslužuješ da znaš šta za tebe znači bliskost. Ti zaslužuješ da imaš svoju definiciju bliskosti. Ti zaslužuješ da priđeš bliže sebi i drugima.

Prodaja Knjige-Prodavnica istine - Prodajna mjesta

Knjiga: Prodavnica istine

„Prodavnica istine“ je vodič za otkrivanje lične istine koji sadrži preko 50 interaktivnih vježbi uz koje možeš potražiti odgovore na pitanja o tome ko si, kako da ostvariš svoj potencijal, kako da imaš duboke odnose i bliskost i više uživaš u ovom životu.

Jedina prava istina je ona koju otkrijemo sami. Zbog toga, „Prodavnica istine“ je puna iskrenih, autentičnih priča autorice o ličnoj potrazi za vlastitom istinom i izgubljenim dijelovima svoje duše. Da li je uspjela? Da li živi svoje vrijednosti? Da li ti živiš svoje vrijednosti?

Ušetaj u „Prodavnicu istine“, razgledaj, odgovori su već tu.

Bosna i Hercegovina
Prodaja knjige „Prodavnica istine“:

Knjižare – Kultura
  • Kralja Petra I Karađorđevića 83, Banjaluka
  • Mercator Tržni centar, Aleja Svetog Save 69, Banjaluka
  • Emporijum Tržni centar, Jovana Dučića 25, Banjaluka
  • Alta Šoping centar, Franca Lehara 2, Sarajevo
  • Bingo City center, Mitra Trifunovića 2, Tuzla
  • Knjižara Buybook Sarajevo, Radićeva, Sarajevo

 

Online prodaja knjige u Bosni i Hercegovini

„Pop up shop“ akcije!

Pratite našu web stranicu i instagram profil i budite u toku „POP Up shop“ akcija u kojima dobijate knjigu i usluge naših partnera po značajno nižim cijenama.