O meni

Neautentičnost boli. Autentičnost liječi. Izrazi se i iscjeli se.

Neka ti tekstovi na ovom blogu i individualne konsultacije sa mnom, budu sigurna luka sa vječnim vjetrom u leđa!

Ja sam istraživačica istine, bliskosti i samoizražavanja. Yoga instruktorica na svoj “NJEŽNA” način, predavač vještina življenja, NLP Master i Reiki praktičar.

Evo i jedne od 100 biografija, ovaj put u trećem licu.

Bojana Mila Blažević je rođena 1. avgusta 1979. U Banjaluci. U njenom vrijednosnom sistemu djeca, kreativnost, ljubav i porodica, dijele prvo mjesto. Kao svaki Mjesec u Škorpiji iznad svega cijeni lojalnost, a kao svaka tipična Lavica, voli luksuz i komfor.

Na iznenađenje mnogih, u devetnaestoj godini je napustila porodični dom i odlučila da “namjerno” savlada vještinu samostalnosti tako što će početi ispočetka u Londonu, gdje je ostala dvije godine radeći poslove čuvanja djece i pospremanja kuća. U godinama koje su uslijedile, zaključila je da je više mira pronašla u čišćenju tuđeg toaleta nego u savremenom biznis okruženju.

Završila je Ekonomski fakultet u Banjaluci sa super ocjenama, najkraćim rokovima i prvim burn out momentima. Od tada nadalje, nesvjesno je pritiskala sebe i druge da ostvaruju ciljeve i prevazilaze sopstvene granice, sve do 2010. godine kada je napustila “firma 8 do 5 lifestyle” i odlučila da se prepusti onome kojeg je najmanje poznavala – svom biću. Od tada, gotovo svaku papirnatu novčanicu koju je uštedjela, godinama je ulagala u sebe i sjajne edukacije na polju ličnog razvoja, joge, kids joge, Neuro-lingvističkog programiranja itd.

Već nekoliko godina uspješno vodi joga studio Životni atelje i blog www.zivotniatelje.com.

2017. godine izdaje svoju prvu knjigu pod nazivom „Prodavnica istine“.

2019. godine izdaje drugu knjigu pod nazivom “Dozvola za bliskost”.

I dalje nastavlja da istražuje najdublje slojeve svoje duše.